Готуємо гречані оладки з картоплею
18 січень 2019 13:51
2 492
0
Гречані оладки це чудовий спосіб використати залишки учорашнього гарніру. А якщо не полінуєтеся і приготуєте до неї ще й грибний чи сирний соус – матимете смачну дієтичну страву для перекусу. Інгредієнти: 200 г вареної гречки; 6 середніх картоплин; 4 яйця; 6 ст. ложок борошна; 1 цибулина; соняшникова олія для смаження; сіль, перець, зелень до смаку. Приготування: Картоплю почистити, натерти на дрібній тертці. Цибулю порізати дрібно та підсмажити на олії до золотистого кольору. Гречку розім’яти, додати смажену цибулю, натерту на картоплю, яйця. Всипати борошно, сіль, перець, дрібно посічену зелень, перемішати. Розігріти пательню, влити достатньо олії. Ложкою викладати невеликі оладки на пательню. Обсмажувати оладки по кілька хвилин з кожного боку до рум’яності. Подавати гарячими зі сметаною або будь-яким соусом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|