Готуємо узбецький рулет "Ханум"
17 січень 2019 15:30
1 999
0
Рулет "Ханум" – національна узбецька страва. Для начинки можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами. Інгредієнти: 6 цибулин; 10 картоплин; 2 яйця; 1 кг борошна; 0,5 л теплої води; олія, соєвий соус; сіль, перець – до смаку. Приготування: Борошно просіяти гіркою в посудину. Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду і замісити тісто. Накрити тісто і лишити на 10 хвилин. Картоплю помити, почистити і порізати кубиками. Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити. Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом. Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння і готувати 35 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|