Копчена квасоля з грибами у горщику
11 січень 2019 17:30
2 220
1
Якщо у вашій родині не дуже полюбляють квасолю, спробуйте приготувати її за цим рецептом. Копчена квасоля зникає з тарілки за лічені хвилини! Інгредієнти: 1 скл. квасолі; 150 г копченого бочка (якщо готуєте пісну страву, можна замість м’яса додати 1 ч. ложку рідкого диму); 150 г чорносливу; 100 г рідкого меду; сіль; 0,5 ч. ложки сушеного майорану; жменя білих сушених грибів; 1 ст. ложка олії; перець чорний мелений. Приготування: Квасолю на ніч замочити та відварити. Чорнослив промити, ошпарити окропом і залити рідким медом на 15–20 хв. Бекон порізати на рівні шматочки, добре підсмажити. У порційні горщики або каструлю з товстим дном покласти відварену квасолю, чорнослив і бекон, додати 300–400 мл води, гриби з грибною водою. Довести до кипіння і тушкувати на малому вогні 20–25 хв або запікати у духовці 40 хв. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|