Готуємо пиріг з курячою печінкою та рисом
11 січень 2019 14:59
3 251
1
Пропонуємо вашій увазі рецепт несолодкого, але надзвичайно смачного пирога з ніжною курячою печінкою. Цей пиріг смакує, як щойно з духовки, так і в холодному вигляді. Інгредієнти: 600 г курячої печінки; 2 цибулини; пів склянки молока; 1 скл. вареного рису; 2 яйця; 2 ст. ложки борошна; 70 г твердого сиру; сіль, перець, олія. Приготування: Печінку порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити, розрізати на 4 частини. Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері. Додати відварений рис і борошно. Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати. Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою. Запікати в розігрітій до 180 °С духовці 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|