Оселедець під шубою з желатином
28 грудень 2018 16:30
1 929
0
Який святковий стіл без оселедця під шубою! Страва, яка за десятки років встигла стати "класичною" . Але, давайте додамо кілька нових ноток до цього рецепту. Приготуйте оселедець під шубою з желатином за цим рецептом і будьте певні: ніхто не залишиться байдужим до вашої гастрономічної новинки. Інгредієнти: 1 маринований оселедець; 3 курячі яйця; 2 картоплини; 2 червоні буряка; 1 морквина; 1 цибулина; пучок кропу; пакетик желатину (20 г); мелений чорний перець; майонез. Приготування: Курячі яйця відварити, охолодити, почистити і порізати невеликими шматочками. Червоний буряк, моркву і картоплю помити, відварити до готовності, охолодити, почистити і натерти на крупній тертці. Цибулю почистити, помити і дрібно порізати. Можна використовувати зелену цибулю замість ріпчастої. Кріп помити, просушити від вологи і подрібнити. Оселедець почистити від шкірки і кісточок, філе порізати невеликими кубиками. Желатин залити теплою водою і залишити на 20 хвилин для набухання, поставити на вогонь, добре нагріти, постійно помішуючи, щоб розчинився, але не дати закипіти. Додати до розчиненого желатину майонез і добре перемішати. В глибоку форму викласти всі інгредієнти шарами в довільному порядку (але враховуючи, що після застигання страва перевертається догори дном), кожен шар щедро змастити майонезом з желатином та за бажанням посипати кропом і меленим чорним перцем. Діяти треба швидко, бо майонезно-желатиновий соус швидко застигає. Поставити форму в холодильник на ніч. Перед подачею на стіл дістати з форми страву і порізати на шматочки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|