Готуємо фаршировані курячі гомілки з печерицями
25 грудень 2018 14:40
5 734
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт фаршированих курячих гомілок. Інгредієнти досить дешеві, готувати легко, а результат – дуже смачний. Інгредієнти: 6-8 курячих гомілок; 300 г печериць; 90 г плавленого сиру; цибуля; сіль, перець, олія. Приготування: З гомілок треба акуратно зняти шкіру (як панчоху). Відрубати основну частину кістки. Зрізати з кісток м’ясо і дрібно посікти ножем або подрібнити за допомогою блендера. Гриби і цибулю дрібно нарізати. Обсмажити в олії та охолодити. Додати до них курячий фарш. Сир подрібнити на тертці. Змішати з фаршем та грибами, приправити. Приготованою начинкою фарширувати гомілки і викласти їх у деко. Шкіру з боку коліна треба підгорнути так, щоби фарш не вивалився під час запікання. Ніжки змастити маслом та приправити. Готувати 35 хвилин за температури 180 °С. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|