Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо рогалики з повідлом за бабусиним рецептом

Готуємо рогалики з повідлом за бабусиним рецептом


Готуємо рогалики з повідлом за бабусиним рецептом

Ласощі, які легко готуються і ніколи не набридають. Рогалки не спустошують гаманець, бо продуктів тут мінімум, та й ті недорогі.



Лазня

Інгредієнти:
200 г масла або маргарину;
200 мл сметани;
0,5 ч. ложки соди;
дрібка солі;
цукрова пудра;
3 скл. пшеничного борошна;
густе повидло.


Приготування:

Соду додати до сметани, розмішати і залишити на 5-10 хв.

Охолоджене масло потерти на крупну тертку і змішати з борошном, перетираючи пальцями, щоб утворилися масляні крихти.

Додати до масляно-борошняної суміші дрібку солі та сметану з розчиненою содою.

Вимішати густе тісто, що не липне до рук.

Накрити його плівкою і поставити у холод як мінімум на 1 годину.

Дістати тісто і розділити на 4 частини.

Кожну тоненько розкатати в круг і «сніжинкою» розрізати на 8 трикутників.

На більшу частину кожного трикутника покласти по 0,5 чайної ложки густого повидла (якщо воно рідкувате, додайте у нього крохмаль з розрахунку 1 ч. ложка на 250 мл повидла) і скрутити трубочкою.

Викласти рогалики на вистелене пергаментом деко.

Випікати до рум’яного кольору.

Готові коржики ще гарячими рясно обкачати в цукровій пудрі.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: