Готуємо рибні ковбаски
12 грудень 2018 14:34
3 281
0
Такі ковбаски з рибного фііле смакуватимуть як малечі, так і дорослим. А ще це ідеальна закуска до пива. Інгредієнти: 0,5 кг рибного філе; 50 г цибулі; 50 г білого хліба; 100 г молока; 2 яйця; перець, сіль; олія, часник.; Приготування: Рибне філе нарізати невеликими шматочками, пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, розмоченим у молоці білим хлібом. У фарш додати сирі яйця, перець, сіль і все добре перемішати. З підготовленого фаршу сформувати ковбаски, обкачати їх у сухарях та підсмажити на олії. Ковбаски подавати на стіл зі смаженою картоплею, посипати дрібно нарізаним часником. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|