Готуємо лікер «Амаретто» в домашніх умовах
03 грудень 2018 21:37
2 167
0
Пропонуємо вам приготувати лікер, який дуже схожий за смаком на справжній «Амаретто» та має чудовий мигдально-горіховий з нотками кави і ванілі смак Інгредієнти: 0,5 л горілки; по 50 г ядер абрикосових кісточок і мигдалю; по 150 мл води і цукру; 2 ч. ложки ванільного цукру; дрібка кориці; 3 г розчинної кави; 2 бутони гвоздики; Приготування: Залити мигдаль окропом, настояти 3–5 хв, почистити, підсушити до золотистого кольору на сухій сковороді, за 1–2 хв до закінчення обсмажування додати гвоздику і перець. Помити абрикосові ядра, додати до них корицю і перемішати. Мигдаль і ядра засипати в чисту суху банку. Приготувати сироп: висипати цукор на сковороду з антипригарним покриттям, додати 50 мл води. Прогріти на малому вогні періодично перемішуючи, поки суміш набуде карамельного кольору. Потім додати ванільний цукор, поволі влити 100 мл води, перемішати. Сироп влити в банку з горіхами. Коли суміш охолоне до кімнатної температури, додати горілку і каву, щільно закрити пляшку, кілька разів струснути і поставити в темне прохолодне місце на 30–35 днів, струшувати 3–4 рази на тиждень. Профільтрувати готовий напій. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|