Готуємо пісні гречаники
28 листопад 2018 14:09
6 418
0
За традиційним рецептом українські гречаники готуються з додаванням м’яса. Але під час посту його можна замінити на картоплю. Інгредієнти: 1 скл. гречки; 2 скл. води; 3 картоплини; 2-3 зубці часнику; рослинна олія; панірувальні сухарі; сіль, перець за смаком; Приготування: Гречку перебрати, помити і залити 2-ма склянками води. Додати сіль і зварити на маленькому вогні до готовності. Сиру картоплю потерти на середній тертці. Додати в гарячу гречку. Посолити, поперчити, покласти посічений дрібно часник і добре вимішати – спочатку ложкою, а коли трішки схолоне – руками. Руками формувати гречаники (схожі на котлети), обваляти в сухарях і обсмажити на гарячій пательні у великій кількості олії. Викласти в широку таріль, прикрасити зеленню. Найкраще смакує з томатним соусом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|