Готуємо квасолю з грибами по-верховинськи
23 листопад 2018 15:48
2 056
0
Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не дуже любить квасолю. Вона виходить вершково-ніжною. Можна подати її як самостійну страву, а можна доповнити гарніром чи салатиком. Словом, приготуйте і скуштуйте! Інгредієнти: 1 скл. вареної квасолі; 300 г грибів; 2 цибулини; 1 скл. сметани; 2 ст. ложки борошна; сіль, спеції, олія. Приготування: Обсмажити на олії порізану кубиками цибулю, додати порізані гриби, протушкувати 10–15 хв, додати спеції. Розмішати сметану з борошном, влити її у суміш, щоб проварилася і загусла. Наприкінці всипати варену квасолю і ще потушкувати 2–3 хв. Подати, притрусивши посіченою зеленню. Страва смакує як гарячою, так і холодною. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|