Готуємо іспанські "Чуррос" до сніданку
16 листопад 2018 16:40
2 910
0
"Чуррос" – це солодка обсмажена випічка із заварного тіста. Батьківщиною "чуррос" вважається Іспанія, де її традиційно подають на сніданок. Інгредієнти: 250 мілілітрів води; 180 грамів борошна; 125 мілілітрів молока; 1 яєчний білок; 2 столові ложки цукру; дрібка солі; олія. Приготування: В каструлю вилити воду, додати молоко, сіль і цукор, поставити на слабкий вогонь, постійно помішуючи довести до кипіння. Просіяти муку і додати в каструлю до рідких інгредієнтів, все ретельно перемішати до утворення однорідної маси і зняти з вогню. Залишити на деякий час, щоб маса охолонула і потім швидко замісити тісто, щоб процес замішування тривав не більше 2 хвилин. Додати в тісто яєчний білок і знову вимісити, щоб тісто було однорідним, але щільним і гладеньким. Готове тісто набрати в кондитерський шприц, за допомогою якого отримаємо потрібного розміру палички. У глибоку сковорідку налити багато олії і розігріти. Замість сковорідки можна використовувати фритюрницю. На розігріту сковорідку з олією видавити кондитерським шприцом тісто у формі палички, зрізуючи ножицями, формуючи печиво потрібної довжини. Можна заготувати перед смаженням палички, а можна їх видавлювати відразу в сковорідку. Готові чуррос покласти на серветки або рушничок, щоб позбутися зайвої олії. Подавати можна разом із розтопленим шоколадом, або горіховою пастою з какао. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|