Зігріваємося часниковим супом із брюссельською капустою
14 листопад 2018 16:00
2 713
0
Цей ароматний, ситний та пікантний супчик неодмінно порадує як око так і шлунок. А ще у ньому безліч вітамінів Інгредієнти: 2 л м’ясного бульйону; 200 г брюссельської капусти; 500 г картоплі; 150 г болгарського перцю; по 100 г моркви та цибулі; 3–7 зубців часнику; кріп, лавровий листок, сіль, перець; олія для смаження, сметана. Приготування: Брюссельську капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Перець помити, почистити та нарізати соломкою. У киплячий бульйон покласти картоплю, потім перець, брюссельську капусту. Довести до кипіння, посолити і варити 15 хв. Тим часом почистити і нарізати дрібними кубиками цибулю. Моркву почистити і натерти на крупній терці. Моркву з цибулею обсмажувати приблизно 10 хв, помішуючи. У каструлю додати засмажку і поварити ще 5 хв. Потім вичавити часник, додати лавровий лист, відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв. Суп смакує з кропом і сметаною. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|