Готуємо бюджетний «Мармуровий» рулет з курятини
02 листопад 2018 17:27
1 783
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного, оригінального, натурального та ще й досить дешевого рулету з курятини. Інгредієнти: 700 г курячого філе; 30 г желатину; 1 ст. ложка солодкої меленої паприки; 3–4 зубці часнику; чорний перець, сіль. Приготування: Філе нарізати невеликими шматочками (десь по 0,5 см), додати подрібнений часник, сіль, перець, паприку, сухий желатин, можна додати порізану соломкою моркву або обсмажені шампіньйони, усе перемішати. Викласти в рукав для запікання або на харчову плівку, щільно згорнути, закріпити, викласти у форму для рулета (вузьку, довгу, з високими бортиками). Запікати 50 хв, вийняти з духовки, охолодити, перемотати бинтом, щоб рулет набув правильної форми, покласти в холодильник до повного застигання желе (5–7 год). Можна рулет не запікати, а варити: щільно загорнути в харчову плівку чи торбинку залити водою, варити близько години, покласти на ніч в холодильник. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|