Суп-пюре із гарбуза чудово зігріває в осінні холоди
23 жовтень 2018 13:52
1 531
0
Суп-пюре – не такий популярний гість на наших українських кухнях. Однак любителів його стає дедалі більше. Густий, наваристий, ситний, помаранчевий – він чудово зігріває в осінні холоди. Інгредієнти: 1 л м’ясного бульйону; 700 г гарбуза; 1 цибулина; 1 морквина; 3 картоплини; 2 ст. ложки олії; 100 мл сметани; 4-6 скибок несвіжого багета; 2 зубці часнику; сіль, перець, зелень на смак. Приготування: Зварити бульйон на курячому або телячому м’ясі. Гарбуз і картоплю порізати кубиками, цибулю – півкільцями, моркву натерти на грубій тертці. Розігріти в пательні олію, покласти всі порізані овочі і обсмажити протягом 10 хв. Покласти підсмажу до бульйону, довести до кипіння і варити під кришкою на середньому вогні близько 15 хвилин. Посолити, поперчити, додати сметану, збити у блендері. Змелене пюре ще раз довести до кипіння. Скибки багету порізати кубиками, обсмажити разом із подрібненим часником у невеликій кількості добре розігрітої олії до золотистого кольору. Подавати суп гарячим, в глибоких піалах. У кожну порцію покласти посічену зелень та кілька грінок. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|