Готуємо смачний та корисний гарбузовий суп
09 жовтень 2018 13:07
1 834
0
Гарбуз - це справжній хіт осіннього сезону. Отже, зараз саме час потішити своїх рідних смачним та корисним гарбузовим супом. Гарбуз вважається чемпіоном по вмісту корисних речовин. Він займає перше місце за вмістом заліза. Крім того, у ньому в п’ять разів більше бетакаротину, ніж у моркві. Клітковина з гарбуза легко засвоюється, тому страви із гарбуза широко використовуються у дієтичному харчуванні Страви з гарбуза рекомендовано вживати людям із хворою печінкою, із захворюваннями кишечника, серцево-судинної системи, нирок, а також при токсикозі, безсонні, «морській хворобі» Тож швиденько купуємо гарбуз і готуємо смачну першу страву. Інгредієнти: 500 г філе яловичини; 500 г почищеного гарбуза; 600 г картоплі; 200 г селери; 150 г моркви; 150 г цибулі; Тмин, сіль, перець, рослинна олія Приготування: Цибулю дрібно порізати. Моркву натерти на середній тертці. М’ясо порізати невеличкими шматочками. В велику каструлю влити олію, обсмажити цибулю, додати моркву і теж просмажити. Додати м’ясо, тушити 40 хвилин під кришкою. Гарбуз і селеру порізати на дрібні шматочки. Картоплю – кубиками. Картоплю, гарбуз і селеру додати до м’яса. Залити 2,5 літри води, посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі – близько 15-ти хвилин. За 5 хвилин до готовності додати тмин чи будь яку зелень. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|