Замість моркви, приготуйте гарбуз "по-корейські"
02 жовтень 2018 13:21
1 568
0
Гарбуз "по-корейськи" – це гострий пряний салат, який можна використовувати як закуску, або як інгредієнт в більш складних рецептах інших страв. Інгредієнти: 0,5 кг гарбуза; 2 зубці часнику; 1 ст. ложка меду; 1 цибулина; 0,5 склянки ядер волоських горіхів; 2 ст. ложки оцту 9%; 2 ч. ложки приправи для моркви по-корейськи; соняшникова олія; сіль, гострий червоний перець до смаку. Приготування: Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння і волокна, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю почистити, порізати тонкими півкільцями й обсмажити на олії. Часник потерти на найдрібнішій тертці або пропустити через часниковий прес. У мисці змішати гарбуз, підсмажену цибулю, подрібнений часник, сіль, спеції, мед, гострий червоний перець та оцет. Перемішати. Накрити тарілкою і поставити під прес на 4-6 годин у холодне місце. Перед подачею покласти в салат подрібнені волоські горіхи. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|