Десерт на вихідні. Готуємо шоколадний фондан
25 травень 2018 18:00
2 542
0
Пропонуємо вашій увазі ідеальний десерт для любителів шоколаду. Відтепер шоколадний фондан можна скуштувати не лише в ресторанах і кафе, а й вдома. Приготуйте цей відомий десерт для свої рідних та друзів, потіште їх смачненьким. Інгредієнти: 100 грамів цукру; 100 грамів чорного шоколаду; 90 грамів вершкового масла; 50 грамів борошна; 2 курячі яйця; какао. Приготування: Курячі яйця збити до утворення пишної піни, додати цукор і продовжувати збивати. Підготувати водяну баню, розтопити чорний шоколад разом з вершковим маслом, постійно помішуючи. Коли розтоплений шоколад з вершковим маслом схолоне до кімнатної температури, потрошку додати шоколадну масу в яєчну суміш, постійно помішуючи, щоб яйця не згорнулись. Борошно просіяти, щоб воно наситилось повітрям, і додати в шоколадну масу, ретельно вимішати до однорідності, щоб не було грудочок. Підготувати формочки для випікання кексів, змазати їх вершковим маслом і притрусити какао. У формочки влити шоколадне тісто не більше як на 2/3, у процесі випікання воно має піднятись. Поставити форми у розігріту духовку та випікати при температурі 180 ºС від 7 до 10 хвилин. Час випікання залежить від розмірів форми. Перевірити готовність можна дерев’яною паличкою – середина має бути рідкою. Готовий шоколадний фондан присипати цукровою пудрою та покласти зверху кульку вершкового морозива. Можна прикрасити свіжими фруктами та листочком свіжої м’яти. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|