Готуємо запіканку з курятиною та печерицями. Просто та смачно
14 травень 2018 13:06
2 355
0
Запіканка – це своєрідна антикризова страва, яку легко готувати, а подати можна і замість основної страви, і на обідній святковий стіл. Пропонуємо вам рецепт ситної та смачної запіканки із простих продуктів – з курячим філе та печерицями. Інгредієнти: 400 грамів курячого філе; 300 грамів вершків; 150 грамів твердого сиру; 100 грамів молока; 12 печериць; 8 картоплин; 2 цибулини; 2 столові ложки борошна; 2 столові ложки сметани; сіль; чорний мелений перець. Приготування: Печериці порізати шматочками і підсмажити, додати подрібнену цибулю та смажити поки вона не стане прозорою, все ретельно перемішувати. Картоплю почистити і порізати соломкою, додати в сковорідку до печериць і цибулі та смажити близько 10 хвилин до утворення золотистої шкірочки. Посолити і гарненько вимішати. Куряче філе промити, порізати кубиками і підсмажити на окремій сковорідці, додати сіль та перець, перемішати. В каструльку додати по 2 столові ложки борошна і сметани, молоко, вершки, все перемішати і довести до кипіння, прокип’ятити 3 хвилини постійно помішуючи. Підготувати форму для запікання та викласти печериці з цибулею, картоплею і обсмажене куряче філе. Залити приготованим соусом та посипати зверху потертим на крупній тертці твердим сиром. Помістити в розігріту духовку і запікати близько 40 хвилин при температурі 200 ºС. Готову запіканку подавати в гарячому вигляді. З нею чудово смакуватимуть свіжі овочі або легкий овочевий салат. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|