Готуємо бюджетний рулетик з рульки
09 травень 2018 13:43
2 239
0
Рулет, який ви зможете приготувати за цим рецептом, виходить соковитим та ароматним, а за ціною – досить бюджетним. Чудова альтернатива ковбасі – і на щоденний бутерброд шматочок покласти, і на святковому столі у м’ясній тарілці виглядає ефектно. Інгредієнти: свиняча рулька (1–1,3 кг); 3 лаврові листки; 2 цибулини та цибулиння; 3 зубці часнику, сіль, перець.; Приготування: Замочити рульку на 30 хв у холодній воді, ретельно пошкрябати ножем, промити. Надрізати по всій довжині й вирізати кістку. Трохи відбити, посолити, поперчити, додати пропущений через прес часник. Туго згорнути пласт рулетом, замотати міцною ниткою. Покласти мінімум на ніч у холодильник. Можна обгорнути харчовою плівкою або пергаментним папером, проколовши виделкою у багатьох місцях. У каструлю покласти жменю промитого цибулиння, лавровий лист, цибулини, сіль. Зверху покласти рулет і налити воду, щоб покрила. Варити приблизно 2 години за температури 80 градусів (вода не має сильно кипіти). Дістати рулет, дати охолонути, покласти в холодильник на 2 год, вийняти нитки, порізати на скибочки. Найкраще смакує з гірчицею або хроном. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|