Приготуйте на вихідні смачне печиво "Мадлен"
27 квітень 2018 16:06
2 295
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт печива від всесвітньо відомого французького кухаря Алена Дюкасса. Інгредієнти: 8 яєць; 4 яєчні жовтки; 275 г цукру; 250 г борошна; 10 г розпушувача для тіста; 300 г вершкового масла; 8 г солі. Приготування: У глибокій мисці добре збити яйця, жовтки і цукор. В окремій посудині змішати борошно, розпушувач і сіль. Масло розтопити. Борошно з розпушувачем і сіллю пересипати в миску зі збитими яйцями і перемішати до гомогенного стану. Додати масло. Ще раз перемішати і поставити тісто у холодильник на 12 годин. Форми для печива у вигляді морських мушель промаслити і притрусити борошном. Розлити тісто по формах, не заповнюючи їх доверху, і поставити в духовку, розігріту до 210 градусів. Випікати при цій температурі три хвилини, після чого зменшити її до 190 градусів, і продовжувати випікати, поки печиво не зарум’яниться. Не виймати печиво з форми, доки не схолоне. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|