Як приготувати пісний фруктовий торт
29 березень 2018 16:00
2 126
0
Якщо ви обмежуєте себе у їжі тваринного походження, спробуйте приготувати чудовий фруктовий торт. У рецепті відсутні яйця, масло та сметана, але це зовсім не заважає бути смачним нашому пісному тортику. Інгредієнти: 2 склянки борошна; 2/3 склянки цукру; 1 склянка міцного чаю; 300 грамів кураги; 1 апельсин; половина банана; 2 столові ложки меду; 2 столові ложки олії; 1 чайна ложка соди; сіль. Приготування: Борошно просіяти, перемішати з содою і сіллю. Банан почистити, порізати шматочками і за допомогою блендера перетворити на пюре. До банана додати цукор, міцний чай, мед, олію і перемішати, додати борошно і за допомогою блендера довести все до однорідної консистенції. Форму для випікання застелити пергаментом, змазати олією і вилити тісто для торта, поставити в духовку і пекти 40 хвилин при температурі 180 º. Але залежно від форми час випікання може змінюватись, тому за допомогою зубочистки перевірте готовність коржа. Курагу промити і залити водою, поставити на плиту, варити на середньому вогні до м’якості. Натерти цедру з апельсина. Почистити, дістати м’якоть, відділити від білих плівочок. За допомогою блендера подрібнити курагу, апельсин і цедру. Корж розрізати по горизонталі на 2 частинки і перемазати начинкою з кураги і апельсина. Перемазаний торт можна прикрасити волоськими горіхами або курагою. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|