Готуємо рибні крученики з грибами
06 лютий 2018 16:00
3 567
1
Різновидів кручеників дуже багато в залежності від гастрономічних уподобань і регіональних кулінарних традицій. "Порадник" пропонує вашій увазі рецепт приготування рибних кручеників з грибами. Інгредієнти: 1 кг рибного філе; 300 г грибів; 1 цибулина; 3 ст. ложки олії; 3 ст. ложки борошна; 1 ст. ложка лимонного соку; 0,5 скл. рибного бульйону; сіль, перець, зелень. Приготування: Цибулю порізати кубиками, гриби – пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина. Вкінці додати посічену зелень. Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити. На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити в олії з усіх боків. До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв. Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|