Бастурма з курятини у духовці. Смачна закуска, від якої неможливо відірватися
22 січень 2018 14:48
3 609
0
У класичному варіанті, бастурма це засолене в’ялене м’ясо, на приготування якого потрібно витратити досить багато часу. А ми пропонуємо нашим читачам швидкий рецепт приготування бастурми з курячого філе у духовці. Інгредієнти: 800 грамів курячого філе; 3 склянки води; 3 лаврові листки; 3 зубці часнику; 2 столові ложки меду; 2 столові ложки солі; 2 столові ложки оливкової олії; 2 столові ложки цукру; 1 столова ложка паприки; 1 столова ложка соєвого соусу; 1 чайна ложка перцю горошком. Приготування: Маринад: В глибоку миску або каструльку налити води, додати цукор, сіль, перець і лавровий лист, закип’ятити і охолодити. Куряче філе промити, розрізати уздовж на дві частини і покласти в маринад на 24 години. Ємність накрити кришкою або харчовою плівкою і поставити в холодильник. Дістати філе з холодильника, вийняти з маринаду і промити під проточною водою, підсушити, промокнувши паперовим рушничком чи серветкою. Перемішати оливкову олію з медом, соєвим соусом, перцем, подрібненим часником і паприкою. Намазати куряче філе отриманим соусом і залишити маринуватись 2 години. Куряче філе загорнути в рулет і перев’язати ниткою щоб не розпадалось, відправити в холодильник на ніч. Форму для запікання застелити фольгою і покласти рулет. Відправити в розігріту духовку і випікати при температурі 160 ºС близько години, а потім збільшити температуру до 180 ºС і пекти ще 40 хвилин. Час від часу поливати соком який утворився під час запікання. Після охолодження зняти нитки та нарізати бастурму порційними шматками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|