Готуємо пісні страви. Тушкована капуста з сушеними грибами
12 грудень 2017 13:30
4 117
1
Пропонуємо вашій увазі рецепт традиційної української страви, яку прийнято було готувати в різдвяний піст та на святвечір. А щоби трохи осучаснити страву, спробуйте додати в’ялені помідори. Якщо ж їх у вас немає, то вас "врятує" ложка томатної пасти. Інгредієнти: 1-літрова банка квашеної капусти; 100 г сушених грибів; 50 г в’ялених помідорів; 2 цибулини; 2 морквини; соняшникова олія для смаження; сіль, цукор, перець, лаврове листя до смаку. Приготування: Сушені гриби замочити у 400 мл холодної води на 1 год. Цибулю порізати півкільцями, підсмажити на розігрітій пательні або каструлі з товстим дном у невеликій кількості олії до золотистого кольору, додати потерту на грубій тертці моркву, протушкувати до м’якості. Викласти до смажених овочів квашену капусту (якщо надто кисла, промити і відтиснути). До капусти покласти замочені гриби і вилити воду, в якій вони замочувалися. Додати в’ялені помідори або 1 ст. ложку томатної пасти. Посолити, поперчити, додати лаврове листя, 1 ч. ложку цукру (або більше, якщо капуста надто кисла). Накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати капусту приблизно годину. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|