Готуємо пісні страви. Тушкована квасоля у томатному соусі
04 грудень 2017 15:00
7 267
0
Чи знаєте ви, що у квасолі міститься близько 22% білків, які за складом дуже подібні до білків м’яса, 1,7% жирів і 54% вуглеводів? Отже, якщо ви постите, або просто вирішили відмовитися від м’ясних страв, вам варто влючити квасолю до свого раціону. Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування тушкованої квасолі в томатному соусі, Інгредієнти: 250 грамів квасолі; 400 мілілітрів консервованих помідорів без шкірки; 1 цибулина; 2 зубці часнику; пучок зелені; мелений чорний перець; сіль; оливкова олія. Приготування: Квасолю перебрати, промити і залити водою, залишити її на ніч. Наступного дня промити, залити свіжою водою і відварити до готовності. Цибулю почистити, помити і порізати або кубиками або тоненькими півкільцями. На сковорідку влити оливкову олію, розігріти і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Свіжу зелень помити, просушити і дрібно порізати. Консервовані помідори розім’яти за допомогою виделки і влити в сковорідку до смаженої цибулі, додати подрібнену зелень, посолити, поперчити і перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до загустіння. Коли соус стане густим, додати варену квасолю, подрібнений або пропущений через прес часник і добре перемішати. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|